8.10.2010 г.

"ROCK YOUR LIFE- Разтърси живота си"- Рудолф Шенкер


Това е за всички сродни души- фенове на Scorpions, които очакват с нетърпение насрочването на новата дата за концерта в София...Можете да си запълните времето до обявяването на новината с нещо също толкова вълнуващо- книгата на Рудолф Шенкер- основателят и китарист на групата- "ROCK YOUR LIFE- Разтърси живота си". Тя е страхотно съчетание от съвети за постигане на щастие и разказ за най- интересните моменти от историята на една от най- великите и най-дълго съществуващи рок банди.

Анотация


Кариерата на Рудолф Шенкер е доказателство, че трябва да живеем живота си така, както сами си го представяме, а не според очакванията на околните. Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро." Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.

ROCK YOUR LIFEпредставлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от
40-годишната кариера на
Scorpions. В нея Рудолф Шенкер ни показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.


By Beni

0 коментара:

Публикуване на коментар