10.10.2010 г.

Книжарница "От А до Я"


Книжарница "От А до Я" отвори врати в началото на 2008 г. и още от първия си работен ден зареди квартал Лозенец със солидна доза добро настроение и положителна енергия. Намираща се на приятно, светло ъглово местенце, книжарницата веднага грабва посетителя с приятелската си атмосфера, богатия си асортимент от книги и добрата им подредба с цел улесняване ориентирането на клиента.
Влизайки в нея, веднага с усмивка ще те посрещне или Жоро (Георги Георгиев- собственик), или Вальо (Валентин Младенов- продавач-консултантът с главно П и главно К). Те с готовност ще изслушат какво точно ти се чете и ако не успееш да се ориентираш сам в многообразието, ще ти предложат книга, която, лично ти гарантирам, ще ти се услади. А ако се случи така, че търсиш някоя книга, която не е в наличност в книжарницата (което доста рядко ни се е случвало, а ние сме редовни клиенти), тя веднага ще бъде поръчана и още на следващия работен ден ще те чака в "От А до Я". Разбира се, освен литература на всякакви теми, книжарницата предлага и канцеларски и опаковъчни материали, училищни пособия и семейни игри. Е, това ако не е готино място, в което да се заредиш с усмивки и да си купиш любима книжка, кое е...
За късмет на екипа на Четецът, книжарница "От А до Я" се нави да ни помогне в информирането на нашите читатели за нови заглавия, излезли в последната седмица, най-продаваните книги - чуждестранни и български (в конкретната книжарница), както и най-готиното - "Книжарят препоръчва" - където Георги Георгиев често препоръчва на читателите ни по едно от най-добрите, според него, заглавия.

(Книжарница "От А до Я" се намира в кв. Лозенец, ул. "Драгалевска" N1)







4 коментара:

  1. Тинка Георгиева25 май 2011 г. в 14:53

    Да, наистина обслужването е страхотно,а когато търсиш нещо конкренто,света обръщат и го доставят на търсещия.

    ОтговорИзтриване
  2. Така е, затова това са любимата ни книжарница и любимите ни книжари:)

    ОтговорИзтриване
  3. Книжарницата е чудесна. Цялото семейство редовно я посещава. Момчетата са наистина внимателни и предлагат голям избор.
    Л. Р. Д. и след време и В.
    :)

    ОтговорИзтриване