Немското издателство Gerstenberg познава доста добре вкуса на читателите си. Буквално. През 2012 г. издава "The Real Cookbook" - лимитирана серия готварска книга, чиито страници са направени само и единствено от паста.
Това е хитър рекламен трик, измислен, за да привлече внимание върху многобройните готварски книги, които издателството предлага. Като всеки кулинарен шедьовър рецептата за пастата се пази в тайна, но за сметка на това печатният процес е стандартен, без да изисква и грам мастило за отпечатването. Между страниците на "The Real Cookbook" има фин слой сос, а титулът е поръсен с кашкавал. След прочитане книгата се слага във фурната и се пече на 200°C. Да си оближеш пръстите...
Това е хитър рекламен трик, измислен, за да привлече внимание върху многобройните готварски книги, които издателството предлага. Като всеки кулинарен шедьовър рецептата за пастата се пази в тайна, но за сметка на това печатният процес е стандартен, без да изисква и грам мастило за отпечатването. Между страниците на "The Real Cookbook" има фин слой сос, а титулът е поръсен с кашкавал. След прочитане книгата се слага във фурната и се пече на 200°C. Да си оближеш пръстите...
За повече инфо:
by argi
0 коментара:
Публикуване на коментар