27.03.2016 г.

Български писатели оглавяват няколко категории в „Моята любима книга - 2015”

Първото издание на конкурса „Моята любима книга - 2015” вече натрупа първите си 6000 гласували, а до края на първи кръг, който приключва на 8 април, има почти две седмици.

Организаторите съобщиха радостната (поне според нас) новина, че в някои категории, на челни позиции са български писатели. Те не спестяват и информацията, че има и очаквани водачи в категориите - писатели, които предизвикват шум в литературните среди не само в България, но и в световен план.

Бързаме да споменем, че имате право да гласувате за по една книга във ВСЯКА категория, а не само за една книга в целия конкурс - а това дава поле за сериозни действия :)

На нас, както, предполагаме, и на вас най-интересно ни е дали резултатите от конкурса за любима книга на читателите ще съвпаднат с масовите класации за най-продавани книги в книжарниците, които четем ежеседмично. Но за това ще подразберем малко повече подробности по време на втория етап от конкурса, който ще се проведе между 11 и 17 април.

Все още имате време да скокнете до www.vsichkozaknigite.bg и да дадете гласа си за любимците си във всяка категория. Ние вече го направихме ;)

Четецът

0 коментара:

Публикуване на коментар