26.08.2013 г.

Да се загърнеш с думи

Margo Iceman продава своите шалове онлайн в сайта Etsy. А магазинът й се казва Literati Club. Какво общо имат шаловете и литературата? Оказва се - много.
От около година насам калифорнийката Margo Iceman ръчно изработва специални шалове-книги, на които са изписани части от класически литературни произведения. Понякога експериментира и върху блузи, но определено шаловете се получават много по-впечатляващи. 

Ако се чудите какво да подарите за поредния празник, пише Margo в профилната си страница в Etsy, Voila! А пък нас Георги Господинов вече ни е научил да подаряваме книги, така че - какво по-приятно от това за празника да обгърнеш някого с думи? 

Всичко в магазина на Margo Iceman пътува и до България, а ако поръчате два артикула имате и намаление от цената за доставката. Шаловете може да не топлят особено, но думите определено сгряват... поне душата.


Анна Каренина на руски и английски

Брулени хълмове

Майстора и Маргарита на руски и английски

Гарванът

Гордост и предразсъдъци

Стив Джобс (биография)

Алиса в страната на чудесата

За повече инфо:

by argi

П.П. Ако четете това и ме познавате лично - скоро имам рожден ден, а и наближават празници... Анна Каренина е една от любимите ми книги, обичам шалове... Просто казвам :)

0 коментара:

Публикуване на коментар