12.02.2011 г.

Честит рожден ден...

... на Литературен вестник, който през месец февруари тази година навършва 20 години. За една такава кауза, каквато е литературата в България, си струва да се бориш толкова време , затова и екипът на Четецът от все сърце пожелава на вестника още дълги години да продължава да подкрепя родните проза, поезия и култура. Като негови връстници ние обещаваме да му помагаме в това начинание, за да преоткриваме заедно необятния свят на литературата и да се радваме на нейното богатство.
Поздрави на целия екип и естествено на читателите.
Литературен вестник можете да откриете и в интернет на адрес http://litvestnik.wordpress.com



На своята двадесетгодишнина „Литературен вестник“ благодари на авторите и читателите си, тъй като неговото съществуване винаги е било кауза не само на редакцията му, но и на цяла една литературна и културна общност. От нейното съпричастие „Литературен вестник“ се нуждае и днес – може би повече от всякога, за да продължава да го има. За да ни има като общност. Друг литературен вестник нямаме.

Едвин Сугарев, Малина Томова, Георги Господинов, Амелия Личева, Пламен Дойнов, Ани Бурова, Йордан Ефтимов, Камелия Спасова и Мария Калинова


Банкова сметка: BG56BPB/79401049389602

Юробанк И Еф Джи България

BIC – BPBIBGSF


0 коментара:

Публикуване на коментар