24.05.2011 г.

Честит празник!

Екипът на Четецът честити на всички българи 24 май - Празник на славянската писменост, на българската просвета и култура!

По случай днешния празник, ще анонсираме две „книжни” събития!

Първото е откриването на Пролетния базар на книгата – много приятни емоции, културни събития, книги и отстъпки на едно място! Както винаги, местоположението е НДК, но този път, етажът е 7-ми, залата – номер 3. Входът е свободен, а работното време по-дълго – чак до 20 часа! Да се срещнем там между 24 и 29 май!

Второто събитие, на което се спряхме, е откриването на новия сайт за книгоразпространение и не само – knigite.com

Създателите на сайта са избрали мултифункционалността за своя водеща черта и предлагат много книги, статии, интервюта, новини и информация на едно място! В knigite.com можете да си закупите книга, да получите всякаква информация, свързана с областта на книгоиздаването: от печатници и литературни агенции, до университети в България и по света, в които се изучава специалността. Сайтът предлага и участие във форума им, където освен теми за дискутиране(любими автори, книги, цитати), има и книгоборса, на която можете да продадете, подарите или намерите стара или не толкова книга! Освен всичко, споменато досега, knigite.com разполага и със секция „Лично творчество”, в която всеки потребител може да сподели писани от него неща, да намери информация за всички библиотеки, включително и електронните, както и за блогове за книги. Е, това ако не е една хубава новина като за празника!

Четецът пожелава успех на knigite.com – имахме нужда от нещо толкова...мултифункционално!:)
Надяваме се да се срещнем някъде между щандовете на Базара на книгата и ви пожелаваме весел и много книжен празник!

0 коментара:

Публикуване на коментар