6.06.2015 г.

В какво носиш книгите си?

„Не се доверявай на човек, който не носи книга“ е казал Лемъни Сникет и ние безусловно му вярваме. Даже за всеки случай носим по няколко със себе си, ей така, ако срещнем приятел в нужда например.

Дамските ни чанти обаче често се оказват препълнени и се налага да прибираме четивата си в допълнителни торби. А те, естествено, не са какви да е, понеже ценим книгите си и искаме да са на сигурно и уютно… Пък и обичаме да пропагандираме четенето.

Така че, нека ти покажем в какво носим книгите си. По това ще ни познаеш.

Ето в кои чанти Арги най-често разхожда своите четива:



Торбата е по повод петата годишнина на издателство Ентусиаст. Изработена е от еко материали, много е сладка и страшно удобна. Събира доста книги, които някак си никога не натежават... Ако и на теб ти допада, можеш да си купиш от тук.


Тази очевидно е от Прага. Освен, че е свързана с прекрасни спомени, е изключително удобна, защото е лека и се сгъва така, че да се побере и в най-малкия джоб.



Торбата на издателство Колибри също е чудесен избор за пренос на много и тежки книги. А заглавията им прозират през белия плат, което може да доведе и до неочаквано запознанство... Явно текстът не е случаен.
Ако си поръчаш книги на стойност над 50 лв. от сайта на издателството, ще получиш такава торбичка безплатно.


Бени и Рачева също имат какво да покажат, но ще го направят по-късно. А ти в какво носиш книгите си?


3 коментара:

  1. В раницата си ги нося, в един тесен джоб, където не се мачкат и не им се чупят кориците. Ако са с твърди корици или особено държа на екземпляра, ги слагам и в найлонов плик, двойно прегънат.

    ОтговорИзтриване
  2. Много симпатично-педантично, Преслав.

    ОтговорИзтриване
  3. Нося книгите, в зависимост от останалите предмети - много често в раница или в джоб на някоя дреха. Почти винаги нося четец със себе си, той събира голямо количество от произведения, които още не съм чел.
    Не изнасям никога любимите си книги, те са си лично мои и държа да не ги огрее слънцето.

    ОтговорИзтриване