20.06.2015 г.

В какво носиш книгите си, vol. 2




Преди около седмица Арги повлече крак, като започна да снима „книжните си торби“ и... е, не се сдържах и реших да ви покажа и моите.  За съжаление, само една от тях съм купила от България - всички останали са ми подарък, така че ако си харесате някоя - ами, не мога да ви помогна :) Но пък бихме се радвали и вие да снимате платнените торби, в които носите книжните си дружки, и да ни ги изпратите на chetecyt@gmail.com, за да се изфукате! Ние обещаваме, че ще качим снимките тук или в страницатра ни във Фейсбук.


Торба № 1 е рекламна на издателство Usborne. Памучна, лека с дълги дръжки и не заема почти никакво място, когато се сгъне - поради тази причина и нея нося най-често в дамската си чанта, ей така, „за всеки случай“. Капацитет: 3-5 книги, в зависимост от обема им.




Торба № 2 е рекламна на издателство DK. Тъй като е по-плътна и по широка от първата торба, която ви показах, често я използвам и за плажна - побира точно една кърпа, два телефона, портфейл и една книга. Какво повече му трябва на човек? (И все пак, книжен капацитет - 3-7 книги).




Торба № 3 - много я обичам! Купих си я миналата година. Бях в командировка във Варна, където, за късмет, точно тогава се провеждаше някакъв панаир на ръчно изработени неща. Яд ме е, че не запомних момичето, което продаваше тези торби, защото до една бяха прелестни - шарени и летни. Костенурчо, както я наричам, събира до 4 книги, но е здрава и с интересна форма - затова често я използвам и за дамска чанта през лятото.






Торба № 4 - това е тежката артилерия на здравите торби. Получих я като подарък и от 2-3 години не съм спирала да я нося - мрачна, забавна и удобна. Тези скелети побират в търбуха си до 5 книги.


Очаквайте снимков материал и от Рачева, която също ще сподели в какво носи книгите си.
Не забравяйте да ни изпратите и вашите торби на chetecyt@gmail.com или във Фейсбук.

By Beni





0 коментара:

Публикуване на коментар