23.10.2010 г.

За любителите на пътешествията и спорта...

Издателството "Book Boutique" направи много успешна поредица от справочници под наименованието "Пътеводител на българския пътешественик", които имат за цел да олеснят всички пътуващи хора с ясна информация в различни области на пътуването. Досега са издадени: 

- Едноименната "Пътеводител на българския пътешественик", която дава предложения за забележителности и маршрути в България.


- "Домашно огнище", която съдържа много полезна информация за хотелите и къщите за гости в България, техните цени, условия, екстри и т.н.


- "Къмпинг на три морета", която включва къмпинги от България, Гърция, Турция и Хърватия и информация за условията и цените, които предлагат те.



- "Уникални музеи в България", която е много добър подбор на известни и не толкова музеи в България, които трябва да посетите на всяка цена.



- "Ски и сноуборд в Европа" за всички скиори и сноубордисти, които тази година са решили да изпробват писти в България, Австрия, Германия, Италия, Франция, Швейцария и страните от Централна и Източна Европа- цени на карти, цени на хотели, дължина на писти и още интригуваща информация.



Цените на всички книжки от поредицата са много привлекателни за ценната информация, която съдържат справочниците.

Book Boutique се занимава и с Web Media, реклама на туризма. Посетете и сайтовете им:

www.bulgariainside.com

www.bulgariainside.eu

www.touristmedia.info

www.tmbulgaria.com

www.bgmanastiri.info

www.bulgarianmonastery.info

www.bgphotostore.com

както и официалния им сайт: www.book-boutique.com

Enjoy!

By Beni


0 коментара:

Публикуване на коментар